Un italian este ȘOCAT de prețul apartamentelor din Cluj-Napoca: ”Îmi iau trei case la Milano de banii ăștia”


Clujul este cel mai scump oraș din România, unde prețurile apartamentelor merg numai în sus de circa 10 ani.

Cesare, un Italian care a locuit mai mulți ani la Timișoara, Oradea și Cluj, unde a avut afaceri, a vrut să îți ia un apartament la Cluj.

Am învăţat să nu dau mai mult decât face şi mă simt păcălit când e vorba de astfel de preţuri. În Italia, în Milano chiar, găsesc apartamente mai ieftine decât în Cluj. Ok, e Cluj, e un oraş frumos, centru universitar şi economic, sunt sută la sută de acord că e la toate capitolele peste oraşe ca Timişoara şi Oradea, dar nimeni nu mă poate convinge că e peste Milano şi că se justifică asemenea preţuri”, a declarat Cesare.

O garsonieră în Cluj, cât trei din Milano

Acesta a spus că o garsonieră din Cluj costă cât două sau trei din Milano. Așa a decis că mai bine cumpără acolo mai multe și le dă în chirie, mai ales că prețurile chiriilor din Milano sunt mai mari decât în Cluj.

De banii pe care îi dau în Cluj pe o garsonieră îmi iau la Milano două sau trei şi le dau în chirie. Şi ies mai câştigat decât dacă aş cumpăra aici o singură garsonieră şi aş lua o singură chirie, mai ales că în Milano sunt cu puţin mai scumpe chiriile”, a adăugat Cesare, conform Adevărul.ro.

O garsonieră din Cluj-Napoca este vândută cu 110.000 de euro

O garsonieră din cartierul Zorilor, de pe strada Observator, costă 110.000 de euro și are numai 24 mp.

Prin comparație, un apartament de 33 de metri pătraţi cu două camere, din Milano, este scos la vânzare cu 25.000 de euro. 

627x0 (1).jpg


627x0.jpg


Comentarii Facebook