Un incendiu a cauzat panică la Toroc. Un fost pompier este suspectat că ar fi pornit focul VIDEO



Un incendiu a stârnit panică în rândul mai multor locuitori din zona Parcului Balnear Toroc, luni seara, aceștia sunând de urgență la 112, după ce casele le-au fost învăluite de fum.

La fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de stingere ale pompierilor din Dej, care au constatat ca o canitate mare de deseuri atat menajere cat si vegetale au fost cuprinse de flacari. Acestia au intervenit cu apa pentru stingerea incendiului, iar locatarii au fost nevoiti sa se baricadeze in case din cauza fumului puternic, potrivit dejeanul.ro.

Unii martori sunt de părere că focul ar fi fost pornit intenționat de către proprietarul unei turme de oi, care folosea parcela respectiva de pasune pentru a-si duce animalele la pascut, dar care este nemultumit de faptul ca Primaria Dej a inceput sa niveleze terenul respectiv cu deseuri din constructii, urmand ca mai apoi sa extinda parcarea Parcului Balnear Toroc.

O persoană care a văzut tot incidentul spune că proprietarul turmei, un fost pompier, a aprins resturile vegetale din zona, dupa care a coborat la saivan cu tot cu oi, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Polițiștii s-au deplasat și ei la fața locului și au pornit o anchetă pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțee în care s-a produs incendiul.

Comentarii Facebook