Joi 30 Martie

Un huligan rutier a bătut un șofer și l-a lovit cu mașina. Procurorii nu l-au arestat pentru ca sunt sărbatori


UPDATE

VIDEO - Momentul în care huliganul de la Dej a bătut un șofer și l-a călcat cu mașina

------------------

Un șofer agresiv a fost plasat sub control judiciar de procurori si lăsat in libertate dupa ce a bătut un bărbat in Dej.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Mica, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și părăsirea locului accidentului.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleași zile, când,  prin intermediul unui apel efectuat în jurul orei 18.00, la SNUAU 112, se reclama agresarea fizică a unui bărbat, pe raza municipiului Dej, pe fondul unor neînțelegeri în trafic. 

În fapt, între doi participanți la trafic, bărbați de 39 și 49 de ani ar fi avut loc o stare conflictuală, cel din urmă manifestându-se agresiv verbal și fizic.

Ulterior acesta, în momentul punerii în mișcare a autoturismului în care se afla, l-ar fi acroșat pe bărbatul de 39 de ani, care se afla lângă autovehicul.

Au fost demarate activități în vederea depistării acestuia, fiind identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus eliberarea agresorului si plasarea lui sub control judiciar, pentru ca nu prezintă pericol public.

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook