Duminica 28 Aprilie

Un francez a fost furat într-un hotel din Cluj! Avea la el o mică avere

 

Un cetățean francez a fost victima unui furt, chiar în camera hotelului în care era cazat la Cluj. 

 

În data de 13.08.2014, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost  sesizată prin 112 cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13.08.2014, între orele 01.30 - 04.30, persoane necunoscute, au pătruns într-o cameră de hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar din interior au sustras suma de 9.000 de euro care aparţinea unui cetăţean francez.

 

În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au identificat doi tineri de 22 ani, respectiv de 25 ani, din judeţul Tulcea, bănuiţi de sustragerea sumei din camera de hotel”, precizează Poliția Cluj.

 

Tânărul de 22 ani a fost prins pe raza municipiului Cluj-Napoca și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Bărbatul de 25 ani a fost depistat în municipiul Galaţi şi reţinut la Poliţie, având asupra sa 8.600 euro. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca s-au deplasat la Galaţi pentru escortarea lui la Cluj-Napoca, urmând a fi luate măsurile legale.

Comentarii Facebook