Un floreștean le mulțumește șoferilor din trafic: V-ar omorî puțină zăpadă?


Un floreștean a stat o oră în stația de autobuz așteptând un mijloc de transport în comun și le mulțumește celor are au aglomerat traficul.

Vreau să le mulțumesc, sincer, tuturor șoferilor ieșiți azi cu mașinile (de parcă i-ar omorî puțină zăpadă). Sincere mulțumiri! De mult n-am mai stat o oră în zăpadă să îngheț și chiar îmi doream să și ajung târziu la muncă, chiar dacă m-am pornit la 06:30 de acasă.

Acum lăsând ironia de-o parte, eu chiar nu vă mai înțeleg. Au început să dea căldură în autobuze, sunt destul (dacă nu chiar foarte) dese - ceea ce face că autobuzele să nu mai fie aglomerate dacă reușesc să treacă de voi și să ajungă la timp, lucru imposibil, totuși - și în plus noile abonamente sunt valabile pe toate liniile din zona 2 + una de Cluj (da, a mai crescut prețul, dar nu cred că de 115 lei va băgați carburant și umblați o lună întreagă și la serviciu și pe unde mai aveți chef). 

Voi vă dați seama că într-o oră doar 2 autobuze au reușit să ajungă la atelierul de pizza când, în mod normal, ar fi trebuit să ajungă vreo 10? Pe lângă asta, în 80% dintre mașini sunteți 1, maxim 2 oameni și nici nu luați "proștii" care stau in statie și nu ies cu mașinile că se mai descongestioneze traficul ... ( apropo, fara pic de ironie, sincere felicitări celor care au mai luat oameni în mașini. Dar de la atelier, nimeni nu a luat pe nimeni, că doar suntem omenoși și mai bine ne prefacem că nu îi vedem!)”, a scris clujeanul iritat.

Replica altora a fost una contrară: ”Varianta autobuzului nu e o solutie, am stat in frig aseara si am asteptat autobuzul, iar cand a venit nu am mai avut loc. Urmatorul a venit dupa 40 de minute si am facut o ora pana acasa”, a scris Bianca, care a precizat că ”nici eu nu am alte variante, dar daca as avea masina nu as ezita sa o folosesc. Decat sa stau sa inghet in statie...”.

Comentarii Facebook