Un Ferrari apare în imaginile de prezentare a Podului Porțelanului. Clujenii au reacționat rapid - FOTO


După ani întregi de tergiversare, promisiuni și blocare a lucrărilor, licitația de la Podul Porțelanului se reia. 

În imaginile prezentate cu viitorul pod, cei care au făcut randările s-au lăsat duși de val și au pus și un Ferrari, ceea ce i-a făcut pe clujeni să glumească. 

Faine randări! Se prevede că pe pod vor trece doar Ferrari-uri, din ce sugerează imaginile. Dacă scăpăm de război, o rupem in fericire!”, a comentat cineva.

Acum trebuie sa anulezi comanda de Lamborghini si sa iti iei Ferrari:)”, a replicat alt internaut.

Dincolo de glume, după terminarea licitației, în 7 luni se va putea circula pe acest pod.

S-a lansat licitația de execuție pentru Podul Porțelanului din Cluj-Napoca!  Soluția tehnică propusă pentru pod prevede o grinda cu zabrele tip Warren, cu calea jos, având o singură deschidere de 54 m, simplu rezemat pe infrastructuri.  Infrastructura cuprinde două culee de tip cadru din beton armat având stâlpii de secțiune dreptunghiulară, poziționați sub nodurile suprastructurii, încastrați în radiere din beton armat fundate indirect prin intermediul pilotilor metalici de indesare în stratul de argilă, la cca. 2 m deasupra stratului de sare interceptat. Durata de execuție este de 7 luni”, spun cei care proiectează structura.

Lucrările la Podul Porțelanului s-au blocat din cauza unui zăcământ de sare

Podul Porțelanului este un subiect sensibil. Promis de mult timp, lucrările s-au gripat după ce s-a depistat un zăcământ de sare care nu a fost observat la studiile geologice realizate.

Acum, Primăria Cluj-Napoca vrea să se îndrepte împotriva foștilor proiectanți pentru a recupera prejudiciul.

273713524_368055841826083_8237687369753102672_n.jpg

Comentarii Facebook