Un detinut a evadat de la Gherla!

 

Un detinut a evadat de la Penitenciarul de maxima securitate de la Gherla, in aceasta dimineata. Codrut Timciuc, de 25 de ani, lucra in apropierea Muzeului de Istorie din Gherla, si a disparut in jurul orei 10.45.

 

Detinutul este originar din Viseu de Sus, Maramures, si a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru furt calificat.

 

Purtatorul de cuvant al penitenciarului Gherla, Dan Donciu a declarat pentru Stiri de Cluj ca detinutul nua anuntat ca are probleme si pana acum s-a comportat foarte bine, motiv pentru care a fost si lasat sa munceasca. "Era incadrat in regimul deschis si practic putea sa mearga singur pana la punctul de lucru, dar noi trimiteam si angajati cu ei ca sa ii pazeasca. A disparut la un moment dat, cam dupa 2 ore de cand a plecat de la penitenciar. S-au instituit filtre in trafic si il cautam", a mai spus Dan Donciu.

 

Politia a fost alertata si l-a dat in urmarire pe detinut. Fugarul are 1.78 inaltime, ochi albastri, nu are mustata si este atletic. El risca o suplimentare a pedepsei de la 6 luni la 2 ani.

Comentarii Facebook