Un copil de 13 ani din Cluj a furat 70.000 de lei pentru a le cumpăra fraților săi o casă

 

Un copil de 13 ani este cercetat pentru furt, după ce a sustras suma de 70.000 de lei de la un magazin din Piața Mihai Viteazu. Banii i-a folosit pentru a cumpăra o casă pentru el și frații lui.

 

Marcu L., de 13 ani, a sustras banii, 70.000 de lei, dintr-un magazin de carne din Piata Mihai Viteazu, luni, 10 decembrie. ”A profitat de neatenția vânzătoarelor, a pătruns în magazin de unde a sustras banii dintr-un sertar. Cel mai probabil a urmărit unde au fost puși banii realizați în acea zi și i-a sustras. A dispărut fără să îl vadă nimeni pe ușa larg deschisă a magazinului”, a declarat unul dintre polițiștii implicați în această anchetă.

 

După 2 zile de cercetări, polițiștii au ajuns în localitatea Răscruci, comuna Bonțida, unde Marcu L., însoțit de tatăl lui, achita un avans de 20.000 de lei pentru cumpărarea unei case. ”Banii pe care îi achitau erau rezultați din furtul de la magazinul din Piața Mihai Viteazu. Cu ocazia aceasta a fost reținut și tatăl copilului, care se sustrăgea executării pedepsei. Pe numele lui a fost emis un mandat de încarcerare de către Judecătoria Gherla, dar el a dispărut. Acum a fost dus în arest”, a mai spus polițistul. 

 

Casa pe care Marcu se pregătea să o cumpere valora 50.000 de lei. Anchetatorii au discutat cu el și au aflat că atât tatăl său, cât și mama sa urmează să fie încarcerați la Gherla, iar casa pe care voia să o cumpere era pentru frații lui mai mici, care ar rămâne altfel pe drumuri sau ar ajunge la un centru de îngrijire a copiilor.

 

Detalii noi despre copilul care a furat 70.000 de lei pentru a le cumpăra fraților săi o casă în Bonțida

Comentarii Facebook