Sambata 26 Octombrie

Un clujean vrea să ofere o sumă generoasă oricui ar fi dispus să crească un porumbel: „L-am găsit în fața blocului, vi-l aduc până la poartă”


Un clujean este dispus să plătească 700 de lei unei persoane capabile să îngrijească un porumbel după ce acesta l-a găsit în fața blocului. 

Anunțul a fost publicat pe o rețea de socializare, acesta spune că se va ocupa de asemenea și de transport, și este pregătit să-l ducă în oricare dintre județele Cluj, Sălaj, Alba sau Mureș. 

„Ofer 700 de lei pentru un crescător de porumbei/păsări care să aibă grijă încă vreo 2-3 săptămâni de un pui pe care l-am găsit în fața blocului. După cum spune titlul, în fața blocului era un pui de porumbel care o fi căzut din cuib sau în orice caz stătea neajutorat acolo. Dacă nu îl luam aseară în casă, până acum era felul principal la pisici. 

Cred că are în jur de vreo 16-17 zile (încă mai are puțin puf galben) și din ce am citit cam pe la 30 de zile ar trebui să poată zbura. Nu am locul necesar pentru a-l ține, ca urmare dacă este vreun crescător de porumbei (sau alte păsări) în județele Cluj/Sălaj/Alba/Mureș sau chiar mai departe care să-l poată prelua și îngriji până zboară, vă rog să-mi spuneți. Ofer 700 de lei. 

EDIT: De asemenea, mă ocup eu de transport și vi-l aduc până la poartă”, a transmis clujeanul pe platforma reddit.com

Comentarii Facebook