Un clujean și-a stricat mașina și cere despăgubiri Primăriei. Vezi care este motivul

 

Un clujean se plânge că și-a avariat mașina, iar de vină, în viziunea acestuia, este Primăria care a deviat greșit traficul de pe strada Clinicilor pe Victor Babeș.

Bărbatul susține că folosirea excesivă a ambreiajului i-a avariat mașina și cere despăgubiri de 800 de lei pentru înlocuirea pieselor defecte, dar și despăgubiri morale pentru că i-a fost cauzat ”un imens grad de discomfort psihic”.

1. Prin aceasta reclam ca din cauza devierii traficului - GRESIT - de pe Clinicilor pe Victor Babes (drum in RAMPA), masina mi-a fost avariata prin folosirea excesiva a ambreiajului si CER a fi despagubit pentru inlocuirea acestuia in suma de 800 de RON.

2. Datorita greselii devierii traficului pe aceasta ruta, fapt ce a cauzat un imes grad de discomfort psihic, cer a fi despagubit pentru daune morale.

3. Persoanele angajate in directionarea traficului mi-au atras atentia pentru nerespectarea benzilor de circulatie, fapt ce este incorect pe cat este imposibil intrucat directia benzilor nu era marcata, nestiind din timp si nefiind anuntat fiecare din cele doua benzi pe ce strazi va avea traficul redirectionat; cat si imposibilitatea finalizarii manevrei intrucat se afla un vehicul in fata mea. In acelasi timp masina din dreapta mea a realizat aceasi manevra (de a trece de pe banda intai pe banda a doua, ocupand vizibil cele doua benzi) fara a fi atentionata in mod similar mie. Notific acest comportament discriminatoriu la adresa mea si cer a fi despagubit pentru aceasta, alta, dauna morala indreptata persoanei mele”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook