Luni 25 Ianuarie

Un clujean și-a snopit nevasta în BĂTAIE, dar a fost IERTAT de procurori: ”Nu erau SIGURI câte palme și pumni am primit!”


Un bărbat din Cluj și-a bătut nevasta, iar procurorii l-au iertat pentru că femeia a spus că a primit un număr de pumni și palmei mai mare decât a recunoscut agresorul. În plus, procurorii nu au fost siguri unde s-a produs actul de violență.

Camelia a primit decizia de clasare a faptei după trei ani de la depunerea plângerii de violență în familie împotriva fostului soț și acum trebuie să plătească cheltuielile judiciare. Căsnicia celor doi a durat 6 ani, dar cinci au fost plini de violențe pe fondul consumului de alcool. ”Eu am crezut că îl duc pe drumul bun. Am mai primit câte două palme de la el, dar era și foarte violent verbal. Am răbdat multe, dar când se trezea spunea să-l iert că a fost beat. Și când bea devenea foarte violent și nu o suporta pe fetița mea”, povestește femeia, care are o fetiță dintr-o altă relație. 

La ultimul scandal, femeia a plecat cu fetița de acasă, dar a revenit pentru a-și lua lucrurile. ”M-a bătut și în mașină, și în casă. Și ei m-au chemat foarte des la audieri și polițiștii mi-au spus că procurorului care ancheta cazul nu-i era clar câte palme sau câți pumni am primit. Asta nu îi era clar. Procurorul care a anchetat cazul a plecat la pensie și a fost preluat de altcineva. Și eu m-am gândit că pe drum s-au pierdut probe, informații. Poate e doar o neglijență”, a mai spus femeia, conform Libertatea.ro

Ea a primit ordin de restricție, primind chiar li amenințări cu moartea. Procurorii nu au fost impresionați. ”Din declarația persoanei vătămate rezultă că amenințări au fost proferate cu ocazia unui conflict dintre cei doi soți, în care aceasta a fost agresată fizic, împrejurare care permite reținerea unei absorbții naturale a actelor de amenințare în cele de agresiune fizică pentru care sunt valabile argumentele expuse mai sus”, arată procurorii, într-un pasaj absolut halucinant.

Inculpatul a recunoscut faptul că a aplicat două lovituri de palmă peste față persoanei vătămate. Această împrejurare se coroborează în parte cu versiunea persoanei vătămate în sensul că în aceeași zi persoana vătămată a fost victima unei agresiuni în autoturism, dar nu se coroborează decât în parte cu numărul de lovituri primite și zona vizată, potrivit susținerilor victimei”, spun anchetatorii. 

Procurorii l-au crezut mai degrabă pe agresor, cunoscut pentru faptele de violență, care a spus că a dat două palme și au ignorat declarația femeii care a spus că a fost bătută cu palmele și cu pumni, deși avea certificat medico-legal: ”Traumatism cranio-facial. Contuzie articulație temporo-mandibulară stângă, fără să prezinte leziuni primare”.

Reținem că leziunile suferite de către persoana vătămată nu au produs urme precum echimoze, excoriații și plăgi”, se arată în ordonanța de clasare.

Femeia a contestat clasarea. ”Mi-a făcut foarte mult rău omul ăsta, fetița mea este foarte afectată din cauza asta. A devastat locuința comună în care locuiam și am fost nevoite să plecăm. Mi-a provocat foarte multă suferință și nu aș vrea să las lucrurile așa!”.


.

Comentarii Facebook