Un clujean se plânge de situația prostituatelor de pe Calea Turzii. Vezi ce i-a răspuns Poliția


Un clujean se plânge de situația prostituatelor de pe Calea Turzii, care, spune el, denigrează imaginea orașului.

Acesta susține că parcul pentru copii din spatele blocului de pe Calea Turzii este plin de prezervative folosite și șervețele în fiecare seară.

In spatele blocului de pe Calea Turzii e un parc frumos...la prima vedere. Dupa o plimbare scurta prin el se observa ca e plin de prezervative, ambalaje de prezervative si servetele. Am vazut angajatii de la spatii verzi ca l-au curatat. Dupa 2-3 zile apar mizeriile inapoi. Oare cum am putea scapa de prostituatele insirate pe Calea Turzii?. Cand merg acasa trebuie sa fiu atent sa nu calc pe prezervative folosite. Oare e normala situatia asta intr-un oras aspirant la capitala europeana?”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Direcției Poliției locale precizează că în 2013 s-au încheiat un număr de 275 de procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 128.800 lei.

Directia Politia locala prin patrulele pedestre si mobile asigura ordinea si linistea publica pe raza municipiului Cluj-Napoca. Referitor la eradicarea fenomenului prostitutiei va informam ca în cursului anului 2013 s-au încheiat un numar de 275 pvcc în valoare de 128.800 lei în conformitate cu Legea 61/1991. În cazul neachitarii proceselor verbale de constatare a contraventiei încheiate, sanctiunea aplicata este transformata în ore de munca în folosul comunitatii conform prevederilor legale în vigoare.

Refeitor la curatenia din parcurile si locurile de joaca pentru copii din cartierul Zorilor, va informam faptul ca firma SC ROSAL GROUP SRL efectueaza, conform programului stabilit, salubrizarea acestora”, transmit reprezentanții Direcției Poliției locale.

Comentarii Facebook