Un clujean, sătul de gălăgia produsă de utilajele din apropierea casei lui, cere ajutorul Primăriei: ”Avem un buldozer cât casa în fața geamului”


Zgomotul produs de utilajele unei firme de construcții, care realizează activități în apropiere de casa lui, l-a disperat pe un clujean.

Acesta susține că nu mai poate dormi din cauza gălăgiei, fiind exasperat și de faptul că mașinăriile grele sunt parcate chiar la geamul său.

 ,,(n.red. o firmă de de construcții) își parchează utilajele grele la cativa metri de geamurile apartamentelor de pe strada Fabricii de zahar x Acuma avem un buldozer cat casa in fata geamului, iar când pornește și se mișcă ne tremura geamurile.

Si nu e doar buldozerul ci mai sunt o grămada de masini mari care pornesc la 4-5 dimineata facand o galagie infernala. Am dori să respecte o zona de siguranta sa putem dormi si noi.”, a sesizat clujeanul.

Problema zgomotului din zonă a fost reclamată încă din decembrie anul trecut, însă se pare că autoritățile locale nu au putut combate fenomenul. 


Comentarii Facebook