Duminica 28 Aprilie

Un clujean, sătul de conflictul cu vecinii gălăgioși, cere ajutorul Primăriei: ,,Vă rugăm insistent să rezolvați această problemă delicată”


Un clujean care locuiește pe strada Parâng este la cuțite cu vecinii. Acesta este deranjat că familia care locuiește deasupra deranjează liniștea din bloc. După spusele clujeanului, familia care are 5 copii și un câine provoacă gălăgie infernală, urlă de zor și aleargă prin casă. 

,,Deasupra noastra in ap. 24. locuiesc o familie cu 5 copii si mai au si un caine care fac in continuu galagie . Aceasta gălăgie poate fi confirmată si de către vecini , in special cei care stau de deasupra lor. Azi de ex. in data de 17.11.2023 incepand de la ora 09:30 au făcut o galagie infernala neexistand asa zisa convietuire socială. 

In data de 12.11.2023 a fost o galagie infernala cu acte de huligalism impotriva noastra de catre niste indivizi care erau in vizita la chiriașii care locuiesc deasupra noastra iesind pe balcon si strigau cat erau gura lor de mare[...]

In acel moment a fost chemata initial polita locala si in urma amenintarilor a fost chemata si politia de la sectia 4. Va rugam insistent sa rezolvati aceasta problema delicata.

Noi avem o fetita de 9 ani care trebuie sa creasca in conditii normale , cand vine de la scoala sa poata sa-si faca temele in liniste si nu in galagie ( tropaituri cat ii tin picioarele, sa fuga prin casa ( aici nu e teren de alergat ), urlete, zbierituri , urlete de huligalism si injuraturi. In cazul in care nu se poate rezolva , ma voi adresa institutiilor superioare .

Va rog sa luati legatura cu politia de la sectia 4 si sa rezolvati aceasta problema care probabil va ajunge in instanta”, a reclamat clujeanul Primăriei

Comentarii Facebook