Bistrițean, reținut de polițiști după ce a rupt în bătaie un vecin, în Cluj-Napoca. Bărbatul a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale


Un bistrițean violent de 33 de ani și-a amenințat și bătut vecinul cu brutalitate. În data de 24 octombrie atacatorul l-a amenințat pe vecin, iar după câteva săptămâni, în 9 noiembrie, amenințările s-au transformat în violențe. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 

,,Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj- Napoca au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că la data de 9 noiembrie a.c., bărbatul, aflându-se la o locuință din Cluj-Napoca l-ar fi agresat fizic pe un alt locatar, cauzându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de 25-26 de zile.”, informează IPJ Cluj.

În baza probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei noi măsuri legale.


Comentarii Facebook