Un clujean s-a predat la Poliție spunând că a comis o CRIMĂ acum 14 ani! ȘOCUL e altul

 

Un clujean de 30 de ani s-a predat la Poliție spunând că el a comis o crimă acum 14 ani. Gestul i-a luat prin surprindere pe oamenii legii, care au fost nevoiți să caute dosarul în arhivă.

 

În urma cercetărilor și a audierii lui Adrian Pop, polițiștii au avut un ȘOC când au constatat că există deja o persoană care a fost condamnată pentru crima de acum 14 ani, iar acea persoană este închisă la penitenciarul Gherla. 

 

Este vorba despre un jaf produs în Mărăști, în 2001. O fată, Andreea Demeter, a fost atacată în liftul blocului. Agresorul a lovit-o și i-a furat geanta. A fost găsită fără suflare de o persoană, în cursul dimineții”, ne-a relatat unul dintre polițiștii care s-a ocupat de acest caz. 

 

După cercetări, poliția a stabilit că jaful urmat de omor a fost comis de Florin Bodrog, care a fost trimis în judecată și condamnat. 

 

Luni, 5 ianuarie, la Poliția Cluj s-a predat Adrian Pop, care pretinde că a acum 14 ani el a comis crima. Acesta a fost dus în fața procurorilor și audiat, dar va fi cercetat în stare de libertate. 

 

Părinții fetei omorâte acum 14 ani sunt devastați de turnura evenimentelor. ”Fata mea a fost omorâtă după ce a revenit de la o petrecere. Criminalul a fost condamnat, iar acum trebuie să retrăim acest coșmar. Soția mea este devastată. Ne-am mutat din blocul unde s-a produs crima. Nu îmi vine să cred că a apărut acest bărbat care susține acum că el a comis crima”, a spus tatăl Andreei Demeter.

 

Pentru crima de acum 14 ani stă după gratii Florin Bodrog, 33 de ani. Acesta a pretins în repetate rânduri că el a comis furtul, dar nu a omorât-o pe fată. Bodrog susține că nu s-a făcut reconstituirea faptei și nici teste ADN, care să arate că nu el ar fi comis crima.

 

El l-a dat și în judecată pe șeful IPJ Cluj, acum 4 ani, susținând că ancheta în cazul lui a fost una superficială.

 

Foto: Romania TV

Comentarii Facebook