Un clujean s-a luat cu mâinile de cap când a ajuns dimineața la parcare. Mașina era distrusă pe o parte - FOTO


Un clujean și-a găsit mașina distrusă pe partea dreaptă, autoturismul fiind parcat pe marginea străzii. Cum deja se practică tot mai des, în geam nu era niciun număr de telefon, iar acum proprietarul trebuie să prindă făptașul, pentru că poliția l-a trimis la constatări.

Am vorbit și eu cu proprietarul, care este prietenul meu. A vorbit la Poliție și i-au zis că nu au ce sa facă, trebuie să meargă la constatări. Cine a făcut asta, evident că nu a lăsat un număr de telefon, cum era firesc! Dacă cineva are vreo informație, ar fi binevenită”, a relatat, pe grupul șoferilor, un apropiat de-al proprietarului.

Altcineva a spus că a ”trecut pe acolo exact când proprietarii au venit la masina. Un adevărat șoc. Poliția nu va face nimic! Am pățit și eu ceva asemanator și poliția nu a făcut nimic. Nici măcar nu am reușit să intru în posesia filmărilor de la bloc pentru ca doar poliția poate cere asta (cel puțin în cazul meu, la bloc). Sper să rezolve și să găsească faptașul, altfel rămâne cu o mare pagubă, cum am rămas și eu. 

P.S. Poliția nu face nimic mai mult decât să îi cheme să dea o declarație. Eu a trebuit să fac singur pozele cu daunele, să le printez și să le duc la secție”, a relatat un alt păgubit. 

După cum era avariată, mașina parcată pare să fi fost lovită de un camion sau o mașină de gunoi.

------------------

UPDATE

Mașina a fost lovită de un TIR pe strada Deva. Proprietarul a verificat camerele de supraveghere din zonă, dar acestea nu au o rezoluție foarte bună.

6f727b9a-8b61-4ed8-91b2-5a7a6873959c.jpg7407438d-50a4-4c29-9e5c-ff11aad1946f.jpg

Comentarii Facebook