Clujul a pierdut un înger! A murit unul dintre membrii echipei ”Casa Filip”, care găzduiește gratuit pacienții cu cancer - FOTO


Necunoscuta doamnă Viorica Sărmășan, membră a echipei ”Casa Filip”, care găzduiește gratuit pacienții cu cancer, s-a stins din viață.

Am fost mai bine de un an la Casa Filip, în Cluj, unde se cazează bolnavii de cancer ce nu își permit să plătească 100 sau 150 de lei pe noaptea de cazare în Cluj. 

Am fost ca voluntar. 

Acolo sunt oameni care vin din toată țara. Bolnavi care urmează câte o lună de zile tratament oncologic zi de zi în Cluj și care nu au unde locui. 

La Casa Filip îi întâmpina pe pacienți de cele mai multe ori doamna Viorica. Cu un zâmbet larg, cu o căldură nemaipomenită, care îi făcea de multe ori să uite de boală. Îi încuraja, mai și glumea,  le spunea o vorbă bună, îi ajuta mereu. Era acolo. Pentru ei.

În urmă cu nici două luni, doamna Viorica a aflat că are cancer.

Ieri a murit”, a relatat jurnalistul clujean Catalin Suciu.

Cei de la ”Casa Filip” au anunțat și ei pierderea: ”Cu inimile îndurerate și cu profund regret anunțăm că a plecat dintre noi la cele veșnice doamna Viorica Sărmășan.

Doamna Viorica a fost parte din echipa Casei Filip încă de la începutul activității noastre și a adus multă voioșie, zâmbete și încurajare musafirilor noștri.

Va rămâne mereu în inimile și gândurile noastre! Ne rugăm și transmitem condoleanțe familiei întristate”. 

Casa Filip oferă cazare pentru persoane care vin din alte localităţi la Cluj pentru tratarea cancerului. Locația oferă 12 paturi, bucătărie pentru gătit și masina de spalat rufe.

Comentarii Facebook