Miercuri 1 Februarie

Atentie unde opriti cand aveti probleme la masina! Un clujean s-a ales cu geamul spart, pentru ca un alt sofer era nervos!

Politistii din comuna Frata au observat azi-nopte in jurul orei 1,30 un Opel Calibra, care mergea cu viteza redusa. Soferul a oprit langa o Skoda Octavia, stationata pe marginea drumului din cauza unei defectiuni, s-a dat jos si i-a spart geamul de la usa drepta fata a masinii.Totul s-a petrecut pe Drumul Judetean 150. Opel-ul Calibra venea dinspre Mociu si se indrepta spre Frata.

La volanul Opel se afla G. Alin-Vladut, in varsta de 18 ani, din comuna Frata. Intrebat de politisti , tanarul a recunoscut ca a spart geamul, dar a spus ca totul s-a intamplat pentru ca era...nervos.Masina stationata pe marginea drumului, Skoda Octavia, este proprietatea lui M. Razvan, din comuna Mociu. Prejudiciul este de 300 de lei. Politistii din comuna Frata efectueaza in continuare cercetari, iar tanarului de 18 ani i s-au intocmit documente premergatoare pentru infractiunea de distrugere.

Comentarii Facebook