Un clujean reclamă că locul de joacă de pe malul Someșului din Grigorescu este ,,făcut în bătaie de joc”: ,,Bani efectiv furați sau aruncați la gunoi


Un clujean bate obrazul administrație locale, după ce a văzut cum a fost realizat locul de joacă din Grigorescu, de pe malul Someșului.

,,Spațiul de joacă de pe malul Someșului este sub orice critică. Făcut în bătaie de joc de oameni fără pregatire. Bani efectiv furați sau aruncați la gunoi. 

1. materialul lemnos de pe jos este tot timpul ud si murdar (proiectant și executant idioti) vă rog sa luați măsuri sa inlocuiti suprafața este neconformă cu spațiile de joacă pt copii.

2. membrana, care ține masa lemnoasă sau suprafața asta de reziduuri lemnoase, a ieșit la suprafață, trebuie remediata... încă un aspect ce validează concluzia de la 1.

3. picioarele de lemn ale aparatelor pt. copii, hinta si tobogane, sunt fixate în beton. Lemnul nu se fixează în beton direct. Se folosesc componente metalice pt fixarea în beton. Betonul trage și ține apa fiind poros și lemnul putrezește în apa. Asta cred că se învață în clasa a 9-a sau în anul 1 la profesională... trist ca ne pretindem oraș universitar și dan soluții mai rele ca un meșter de case, de acu 100 de ani.”, a reclamat clujeanul. 

Nu este prima dată când există nemulțumiri cu privire la această locație. În urmă cu câteva luni, chiar după renovări mai mulți părinți și-au exprimat dezaprobarea, menționând că locul este mult prea mic pentru zona pe care e menit să o deservească.

„Deschidem o listă de programări pentru câte o tură pe hintă?” - Clujenii din Grigorescu, revoltați de cum arată parcul de copii reamenajat

Comentarii Facebook