Un clujean plătește Primăriei parcarea degeaba, din cauza unui copac care stă să cadă de un an: ,,Nu mai pot parca/ Risc să îmi lovesc mașina”


Un clujean care locuiește în Mărăști a ajuns să plătească Primăriei parcarea degeaba  din cauza unui copac.

Clujeanul spune că deși a sesizat acest lucru de mai multe ori, un copac care stă să cadă de mai bine de un, îi blochează în continuare locul de parcare. Mai mult, acesta spune că pomul este un adevărat pericol public, din cauza crengilor sale, în care se prind firele de electricitate din zonă 

,,Bună ziua! As avea o reclamație in ceea ce privește spațiul verde de pe strada Teleorman… Un copac stă să cadă de mai bine de un an, am mai făcut sesizări, dar pana acum nu s-a rezolvat nimic. Vă rog sa luati in considerare cererea deoarece reprezinta un pericol atat pentru oamenii care circula pe acolo, cat și pentru mașinile parcate (eu nu mai pot parcă in parcarea PROPRIE - PLĂTITĂ LA PRIMĂRIE, pentru ca este atat de aplecat, incat risc sa îmi lovesc mașina). În plus, toate firele de electricitate sunt prinse între crengile acelui copac.” a sesizat clujeanul.


Comentarii Facebook