Un clujean își găsește în fiecare zi locul de parcare ocupat, iar Poliția Locală nu face nimic FOTO/ UPDATE Ce spune proprietarul mașinii


Un clujean de pe strada Pasteur se plânge de faptul că, de o bună perioadă de timp, își găsește parcarea, pentru care plătește abonament la Primărie, ocupată de mașina unui vecin.

Bărbatul a făcut numeroase plângeri la Poliția Locală, însă aceștia i-au transmis că nu pot lua nicio măsură împotriva celui care îi ocupă abuziv locul de parcare, pentru că autoturismul nu are plăcuțe de înmatriculare

Va aduc la cunostiinta ca in urma mai multor sesizari la Politia Locala cu privire la autoturismul din poze(fara placute de inmatriculare), ocupa aceasta parcare de 5 zile abuziv.

Am facut zilnic sesizari la Politia Locala prezentandu-se la fata locului, cate doi agenti facand poze, spunand ca nu au nici o solutie legala pentru a debloca parcarea”, ne-a transmis acesta.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

 

 

 

---------------------------------------

 

UPDATE

 

Proprietarul autoturismului susține că lucrurile nu sunt chiar așa cum spune reclamantul. 

 

Bărbatul a povestit pentru Știri de Cluj că locul de parcare a fost al său până de curând, însă când a vrut să meargă să îl plătească la Primărie, nu a mai fost lăsat.

 

Parcarea aia a fost a mea în urmă cu un an. Eu am folosit-o timp de trei ani. Între timp, doamna (n.red. deținătoarea actuală a locului de parcare) s-a angajat la Primărie, iar eu când am mers la Primărie nu am mai putut să plătesc parcarea. Îmi spuneau că îmi lipsesc nu știu ce documente, ba că nu știu ce. Practic nu au vrut să îmi ia banii. Între timp, eu am  fost plecat din țară și a trecut perioada aceea de 31 martie, până când mai puteau fi plătite locurile de parcare, iar când m-am întors am văzut că doamna și-a scris deja numărul pe bordură și și-a parcat mașina acolo. Primăria nu m-a anunțat cu nimic, probabil că nu trebuie, că nu e așa procedura”, ne-a povestit bărbatul.

 

Acesta mai spune că a trimis și pe cineva să o plătească, cât timp el era plecat din țară, însă nici persoana resppectivă nu a reușit să efectueze plata.

 

Clujeanul a explicată că acesta este modul său de a protesta față de atitudinea celor din Primărie, în speranța că cineva se va sesiza.

 

Acesta este modul meu de a protesta. Chiar mă bucur că a apărut articolul, poate se sesizează cineva”, a mai spus acesta.

Comentarii Facebook