Duminica 28 Aprilie

Un clujean ieșit la alergat a găsit un bărbat spânzurat, în pădure, lângă strada Edgar Quinet


Un clujean ieșit la alergat a găsit un spânzurat în pădure lângă strada Edgar Quinet. În apropiere era un cortr și doi câini violenți.

Am observat o persoana spanzurata acum in padure imediat la 4-5 minute de blocurile de Edgar Quinet. Am anuntat 112. Se pare ca a mai sunat tot acum o persoana sa anunțe. Era un cort montat, o persoana pana in 30 de ani spanzurata langa el si 2 caini dezlegati, care sar sa muste si din cauza carora nu m-am putut apropia foarte tare de victima”, ne-a relatat Iulian.

Poliția Cluj a precizat că persoana care s-a sinucis avea 25 de ani și era din Târgu Mureș. În cauză nu sunt suspiciuni.

S-ar părea că bărbatul și-a montat acolo cortul, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Nu este clar încă de câte zile stătea acolo.

Un alt cititor ne-a semnalat faptul că acest cort era montat deja miercuri seara. ”Aseara, in data de 11.09.2019, am inceput alergare si eu cu un amic si am vazut acest cort, deja era inchis, se vedea ca nu e nimeni acolo, gunoiul adunat in sac, avem o poteca si cumva am ocolit cortul, asa merge drumul.

La intoarcere era intuneric. Nu am alergat deja aproape de acel cort, adica aveam probabil un 50 metri si auzeam cainii, dintre caini doar unul era agresiv, unul nu era. Unul e de prin zona bland.

In data de 10.09.2019, tot seara dupa 19.00 am alergat singur prin zona, tot seara si la plecare erau 2 oameni la cort cu unul dintre caini, pareau apropiati, discutau normal, cu cel care latra, aveau lanterna. Mi s-a parut ciudat să stea cineva acolo cu cortul, dar nu era iesit din comun. M-am gândit că poate erau sportivi. Cainele bland m-a urmarit la un moment dat, parca voia sa latre, dar probabil m-a recunoscut pentru ca si eu plimb cainele nostru prin zona.

Sambata, in 7 septembrie, când am făcut alergarea acolo nu era niciun cort”, a precizat acesta.

Comentarii Facebook