Un clujean e extrem de iritat de străzile din oraș: ”Nu vă mai plătesc taxele”. Vezi ce îl sfătuiește Primăria


Un clujean este extrem de iritat de starea proastă a străzilor din Cluj-Napoca și amenință Primăria că începând de anul viitor nu va mai plăti taxele și impozitele, ba chiar mai mult, dacă va fi somat să le plătească îi va da în judecată.

Prin prezenta va comunic ca incepand cu data de 01.01.2014 refuz sa va mai platesc taxele si impozitele colectate de municipalitate, pana la remedierea situatie privind starea carosabilului. NU DETIN AUTOTURISM! Circul cu "nesimtirea" numita RATUC si pe jos pe trotuare. M-am saturat de spalat haine din cauza nesimtirii conducatorilor auto si a Primariei, care nu este in stare sa repare strazile si permite parcarea pe trotuare (balti de peste 10 cm adancime in care te scufunzi, urmand sa primesc si licenta de scafandru de la d-voastra?).

Va rog sa nu trimiteti somatii si opriri la locul de munca pt. ca nu intentionez oricum sa le platesc si daca angajatorul le da curs se va trezi cu un proces, cat si angajatul d-voatra care le va emite”, se plânge clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții primăriei Cluj-Napoca îi recomandă bărbatului nemulțumit să depună o plângere la instituțiile în cauză sau la Primărie.

Va informam ca acest site este unul privat, conceput pentru a oferi cetatenilor posibilitatea obtinerii unor raspunsuri punctuale la probleme curente legate de administratia publica locala. In masura in care dvs intentionati sa notificati o institutie publica va atragem atentia ca aceasta notificare trebuie inregistrata la registratura institutiei, sau la orice primarie de cartier, trebuie sa contina datele dvs de indetificare (date personale pe care nu va recomandam sa le trasmiteti pe un site public) si de asemenea, trebuie adresata responsabilului investit cu reprezentativitate juridica”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook