Un clujean e ”campion” la infracțiuni rutiere. A fost prins beat la volan, fără permis, conducând o mașină neînmatriculată



Un bărbat a fost oprit în trafic, miercuri seara, de către polițiștii clujeni. Acesta se afla la volan sub influenţa alcoolului, nu avea permis și conduce un autoturism neînmatriculat.

La data de 21 ianuarie a.c., ora 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda- Secţia 9 Poliţia Rurală Turda au identificat, în trafic, la volanul unui autoturism neînmatriculat, un conducător auto fără permis de conducere, aflat sub influenţa alcoolului”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul, de 47 de ani, din Aiton, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 103G, pe raza localităţii Ceanu-Mic, din comuna Tureni.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar autoturismul era neînmatriculat.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neîmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducrea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook