Un clujean cu spirit civic bate obrazul administrației locale: „Cum se poate să vă bateți joc de însemnele statului? Se apropie Ziua Națională a României”


Spiritul național nu a murit la Cluj! Un clujean reclamă administrației locale că steagurile din zona Cluj Arena-Sala Polivalentă arată deplorabil. Cei care merg la evenimentele organizate în aceste două locații văd însemnele statului rupte și deteriorate. 

„Bună ziua. Știu că nu e în zona de gestiune a Primăriei, dar vă semnalez o reală problemă. Cum se poate să vă bateți joc de însemnele statului, în special acum că se apropie ziua Națională a României? 

Din câte știu eu, acest lucru intră în sfera penală. Uitați-va cum arată steagurile de la Cluj Arena-Sala Polivalentă. Rupte și deteriorate. Am venit și eu la un eveniment aici și uitați ce am găsit. Se apropie alegerile. Chiar vreți să le dați subiecte celor de la AUR?”, a reclamat clujeanul. 

Potrivit prevederilor legale, arborarea necorespunzătoare a steagului României (altă formă, alte dimensiuni, alte modele şi cu altă intensitate a culorilor decât cele stabilite potrivit legii sau arborarea drapelului României în stare necorespunzătoare) constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.

Comentarii Facebook