Un clujean care locuiește în Gruia nu a fost lăsat să ajungă acasă cu taxiul din cauza meciului de joi: „Polițiștii râdeau și făceau glume”


Un clujean spune că nu a putut ajunge la domiciliul său de pe strada Gruia cu un taxi din cauza meciului din seara de joi și că polițiștii prezenți la fața locului ar fi râs de el în loc să-l ajute. 

Restricțiile de circulație în zonă nu i-au picat prea bine bărbatului care avea și mai multe bagaje. 

„Azi la ora 22 nu mi s-a permis de către poliție și politia locala accesul cu taxiul la domiciliul de pe strada Gruia de jos de pe strada Racovita. Am așteptat cu cartea de identitate pregătită însă polițiștii râdeau și făceau glume. 

Când am ieșit din taxi și le-am explicat că trebuie sa urc și am bagaje, mi-au spus ca nu am decât sa ocolesc ca ei au dispoziție sa nu treacă nimeni și ca eu nu vad ce e pe strada? Mi se pare revoltător, lăsând la o parte ca de fiecare data când sunt meciuri strada e blocată de masini cu cei care vin la meci, dar nu vor să le lase în parcare. 

Iar când tu vii acasă nu ai decât sa plătești dublu pe o cursa pentru ca e meci. Dacă ei blochează toată zona, nu există nici poliția locală și nici legi care să-i amendeze, dacă tu vrei să vii acasă, nu ai decât sa îți alegi altă oră sau sa plătești mai mult”, a sesizat clujeanul. 

Comentarii Facebook