Un clujean a vrut să se angajeze voluntar la Spitalul COVID din Cluj, pentru a vedea dacă bolnavii există. VEZI ce a urmat - VIDEO


Luptătorul K1, Călin Mărincuș, s-a dus să se angajeze la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCIB) Cluj ca brancardier, dar a fost refuzat.

Mărincuș i-a spus managerului Spitalului, Ioan Mureșan (surprins că acesta a reușit să se plimbe liber prin spiotal), că vrea să ajute la îngrijirea bolnavilor. Mărincuș a avut mai multe postări în care a promovat faptul că nu crede în datele publice privind cazurile de Covid, iar acest clip nu face decât să întărească ceea ce a spus, fiind de fapt o acțiunea vecină cu provocarea. Era evident că va fi refuzat pentru că angajările nu se fac la ușa spitalului, lucru știut de toată lumea.

Am angajat acum patru brancardieri. Am deja zece brancardieri. Am angajat deja. Spuneți serios ce vreți?”, a întrebat managerul Mureșan.

Eu sunt foarte serios. Eu vreau să mă angajez ca brancardier să văd bolnavii de coronavirus… pe care mă sperie la televizor și nu pot să cred chestia asta”, a spus Mărincus. ”Și credeți că nu e adevărată chestia asta?”, l-a întrebat managerul SCIB Cluj.

Cred că există virusul, dar că este o exagerare fără măsură…”, a răspuns Mărincuș.

Dacă vreți să lucrați cu seriozitate chiar vă angajăm!”, i-a spus managerul. ”Voi vorbi cu una dintre doctorițele care răspund de terapie intensivă ca să văd ce nevoie are de angajați în plus și aș vrea să lucrați acolo ca să convingeți”, i-a mai spus acesta. 

Eu nu am nevoie să bravez, dar eu nu cred că este atât de mare gogorița asta cu coronavirusul”, a mai spus Mărincuș, care voia să intre chiar atunci pe secția ATI a SCIB Cluj. 

Călin Mărincuș a mai avut ieșiri publice și pe alte teme controversate, una dintre ele fiind migrația și chiar l-a luat la rost pe fostul premier Dacian Cioloș, acuzându-l că aduce emigranți islamiști în România. 

Comentarii Facebook