Un clujean a trecut printr-un calvar la casele de marcat self scan, dar s-a antrenat, ”după 17 minute și 4 intervenții ale angajatului”


Un clujean și-a relatat trăirile avute la casele de marcat self-scan, unde lucrurile merg extrem de greu și unde elanul ”progresist” este plătit scump. România întreagă dezbate cazul Auchan, unde sunt scoși casierii umani și clienții trebuie să-și facă singuri casa și să plătească.

Unii români sunt împotrivă din diverse motive: fie nu vor să devină ei angajați la Auchan, fie se gândesc la angajații care vor fi dați afară. Cei care sunt ”pro” îi acuză pe cei din prima categorie că nu sunt progresiști. Ei bine, un clujean a testat casele de marcat self-scan, iar lucrurile merg extrem de greu. 

Draga Auchan,

Îți scriu ca sa te țin la curent cu progresul meu la casele de marcat self-scan.

Ieri am fost din nou la Lidl (e aproape) pentru a cumpăra lapte. 

Ca de obicei, la casa am ajuns cu un cărucior plin, în care era și 1 litru de lapte, deci obiectivul principal mi l-am atins.

Deși la casele cu casieri umani erau cozi de doar 2-3 persoane, sub influența celor din bula mea, care zic că ești old-school dacă nu îți scanezi singur produsele, am decis să mă duc la casele self-scan. Unde nu era nimeni cu excepția unui angajat Lidl care aștepta să ajute cumpărătorii progresiști.

După 17 minute și 4 intervenții ale angajatului Lidl care mi-a devenit și prieten între timp, am reușit să termin operațiunea de scanare.

Ce vreau sa îți zic draga Auchan este că fac progrese. Totalul a fost de 171 lei, deci recordul meu actual este de 10 lei/minut. Cu 3 seri înainte am făcut același lucru la Mega Image, unde mi-a ieșit cam 8 lei/minut și cu doar 2 intervenții de la băiatul cu suportul tehnic și tag-ul de la gât care deblochează situații.

Draga Auchan, mă simt tot mai antrenat, într-o zi o să vin să self-scanez și la tine”, a scris clujeanul.

Comentarii Facebook