Un clujean a sunat de 50 de ori pentru o programare la Urologie: Acum au închis telefonul cu totul. Probabil îi deranjam! - VIDEO


Un clujean a sunat de 50 de ori, în 45 de minute, la numărul de telefon al Ambulatoriului Institutului de Urologie, dar nimeni nu a răspuns. Pentru că i-a deranjat, angajații au închis telefonul, deși erau în timpul programului.

Am sunat de vreo 50 ori în 45 min la Spitalul de Urologie, la numărul de programare. Au orarul de programare între 12.00 și 15.00, dar nu a răspuns nimeni. La un moment dat au început să dea ocupat, iar acum au închis telefonul cu totul. Probabil îi deranjam! Numărul de mobil este 0731980800. Am o prostatita, trebuie să merg la control, dar degeaba sun că nu răspunde nimeni”, ne-a transmis pacientul, care a sunat între 13.45 și 14:45. 

Deși am sunat la program, pentru că am tot insistat au închis de tot telefonul. Nici măcar la telefonul de fix nu răspunde nimeni ca să fac o reclamație”, a mai spus acesta. 

Programul de programări este între 12.00 și 15.00, iar acolo trebuie să fie personal care să facă tocmai acest lucru: să preia programări pentru a nu se face coadă la intrare în Institutul de pe Clinicilor. 

Reporterul Știri de Cluj a încercat să facă o programare la 14:46 și telefonul era închis. 

Comentarii Facebook