Un clujean a scris un cântec de PROTEST după cazul #Colectiv: Daniele, arhiepiscop, patriarh, de la cap se-mpute pestele - VIDEO

 

Paul, un tanar de 21 de ani din Cluj-Napoca, a scris un cântec ce transmite un mesaj dur către ”Biserica Ortodoxa Romana si conducerea delegata, in lumina tragediei din Colectiv, refuzului lor de-a tine o slujba si a protestelor ce-au urmat”.

 

Rapperul și-a explicat acțiunea, spunând că BOR a greșit grav în cazul Colectiv și trebuie să fie făcute schimbări.

 

N-aveam de gand sa scriu versuri facand un beef catre cineva anume sau sa directionez mesaje negative prin melodiile mele si nici n-am s-o fac vreodata fiindca nu e stilul meu. In cazul de fata insa, cand BOR-ul a refuzat sa tina o slujba in cazul unui dezastru national mi s-a umplut paharul si n-am putut sa ma abtin sa nu spun lucrurilor pe nume. Faptul ca au tinut slujba pana la urma fortati de oamenii ce au iesit in strada la portest nu demonstreaza altceva decat frica, nicidecum dorinta de-a o face pe bune. Fiindca daca n-am fii iesit slujba tot n-ar fii avut loc.

 

Parinte, daca citesti asta: nu va urasc, am fost crescut ortodox si sunt o persoana religioasa, doar ca mi-ati demonstrat in repetate randuri prin dogme si doctrine idioate si mentalitati inchise ca noi nu credem in acelasi Dumnezeu. Spun asta cu cea mai mare parere de rau. 

 

Idee: Daca tot nu platiti taxe si primiti bani de la stat puteati sa va oferiti voi fara sa spuna nimeni nimic sa tineti gratis slujbele de inmormantare pentru victimele clubului Colectiv, ale caror familii indurerate si indoliate le transmit cele mai sincere condoleante, in niciun caz sa la refuzati pentru ca nu sunteti platiti!!! Aminteste-mi inc-o data cati bani primea Iisus de la oamenii pe care-i boteza?

 

Ah, inca ceva: Daniele, arhiepiscop, patriarh, ce-oi fii tu, nu uita ca de la cap se-mpute pestele. Fa schimbari, puterea e in mana ta.

 

Atentie! Piesa din pacate nu este un pamflet si nu trebuie tratata ca atare. Schimbari se vor face.

 

Cu sinceritate,

 

Paul Ratiu”.



Comentarii Facebook