Un clujean a produs un accident GRAV în Suceava. Patru persoane sunt în spital și 6 mașini sunt distruse

 

Patru persoane au ajuns, duminică, la spital în urma unui accident de circulație produs de un șofer clujean, care s-a urcat băut la volan. 

 

Potrivit ISU Suceava, un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj se deplasa pe direcţia Iacobeni - Vatra Dornei și a fost implicat într-un accident rutier. Martorii au spus că șoferul a pierdut controlul volanului, maşina a acroşat bordura din partea dreaptă, a smuls un stâlp metalic pentru iluminat public care, în cădere, a avariat un autoturism. Apoi a acroşat alte patru autoturisme ce staţionau pe partea dreaptă a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în peretele unui bloc de locuit, scrie rtv.net.

 

La locul accidentului au fost găsite două victime, Gavril P., de 24 de ani, şi Mădălina C., de 15 ani. Alte două victime, care nu au fost găsite la locul accidentului, Andra V., de 17 ani, şi Florin C., de 18 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a li se acorda asistenţă medicală de specialitate.

Comentarii Facebook