Un clujean a murit la spital după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare


Un bărbat de 54 de ani din Dej a fost declarat decedat, luni, după ce cu o zi înainte fusese împușcat accidental în timp ce se afla la vânătoare de mistreți.

Dejeanul se afla la o partidă de vânătoare de mistreți, una autorizată, alături de alte persoane. La un moment dat, unul dintre colegii de vânătoare, un bărbat de 76 de ani tot din Dej, l-a împușcat accidental, scrie someseanul.ro.

Conform IPJ Cluj, evenimentul a fost sesizat duminică, în jurul orei 11:30.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că în cadrul unei partide de vânătoare legal organizate pentru specia de vânat mistreț, un vânător în vârstă de 76 de ani, din municipiul Dej, a împușcat accidental în brațul drept un bărbat de 54 de ani, din Dej, de asemenea participant la vânătoare”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

La fața locului a intervenit și o ambulanță, care l-a preluat pe bărbatul rănit, acesta fiind transportat de urgență la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Cu toate că bărbatul a fost împușcat în brațul drept, odată ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca starea acestuia de sănătate s-a agravat, iar medicii nu au mai reușit să-i salveze viața, pronunțând decesul acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook