Duminica 17 Ianuarie

UPDATE: A fost găsită / Minoră de 13 ani, dispărută de acasă. Ați văzut-o? FOTO

UPDATE


Minora a fost găsită de către polițiști.


PURECE Andreea Maria, minora plecata voluntar de la domiciliu la data de 23.11.2020, a fost identificata pe raza localităţii Sărmaşu, de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sărmasu.

 Pe durata  plecării, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, informează IPJ Cluj. 


--------------------------------Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista o minoră în vârstă de 13 ani, din comuna Viişoara, sat Viişoara, județul Cluj, care a plecat de la locuinţa sa la data de 23 noiembrie, însă nu s-a mai întors.

"Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 19.40, PURECE ANDREEA MARIA în vârstă de 13 de ani, din comuna Viişoara, sat Viişoara, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors", informează IPJ Cluj.

SEMNALMENTE: Înălţime 1.50 m, 50 kg, păr lung, roşcat, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare neagră, geacă de blugi de culoare albastră şi încălţăminte sport de culoare roşie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

.

Comentarii Facebook