Un clujean a învins ”șmecheria” de la E.ON Gaz. Și-a redus factura, dar a fost JIGNIT în față - FOTO

 

Un clujean acuză E.ON Gaz că i-a umflat factura fără ca el să fie avut consumul respectiv. Bărbatul s-a dus și a făcut scandal, dar susține că a și fost jignit. 

 

Claudiu Gheorghiță a primit acasă o factură totală de 281 de lei, cu toate că el are încălzire pe lemne și folosește gazul numai pentru apa caldă de la baie. ”Am văzut cele două facturi, una de 150 de lei și alta de 130 de lei, și mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Eu plăteam cam 50 de lei gazul, pentru că nu îl folosesc numai la apa caldă de la baie. Cât duș pot face, m-am gândit, ca să plătesc 281 de lei factura. Așa că m-am dus la ei și am făcut un scandal monstru. Oamenii de la rând au început să se uite și ei la facturi să vadă dacă nu cumva au și ei bani în plus”, ne-a spus Claudiu Gheorghiță.

 

Chiar dacă bărbatul spune că a beneficiat de un tratament dur și jignitor, ”dupa reclamatie la E-ON mi s-a sugerat ca mai sunt si alti distribuitori de gaz si nu sunt obligat sa iau de la ei”, factura emisă a fost de -14,68 de lei.

 

Clujeanul crede că și îl alte luni cei de la E.ON Gaz i-au estimat un consum mai mare, ceea ce nu este în regulă.

 

El crede că modul de facturare ar trebui anchetat de autoritățile în drept.

 

 

 

Comentarii Facebook