Un clujean a fost strivit de propriul tractor. Roțile i-au trecut peste picioare VIDEO



Un bărbat de 60 de ani, din localitatea Chiuiesti, a ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce roțile tractorului său i-au trecut peste picioare.

Barbatul a urcat cu tractorul pe un deal de langa sat, unde urma sa coseasca un teren. A agatat de tractor si cositoarea, dar a uitat sa regleze unele lucruri la aceasta pentru a functiona corespunzator. La jumatatea drumului, batranul a coborat din tractor si a mers in spatele acestuia pentru a regla cositoarea care din fericire nu se afla in functiune, scrie dejeanul.ro.

Cu toate că tractorul nu se afla în pantă, bărbatul nu a tras frâna de siguranță, iar acesta a luat-o la vale. Cositoarea atașată i-a agatat hainele barbatului, care a cazut la pamant, cu picioarele sub tractor, iar rotile utilajului greu de cateva tone i-au trecut peste picioare.

Din fericire, câteva persoane au văzut incidentul și au sunat rapid la numărul de urgențe. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar personalul medical a fost nevoit să urce pe jos, drumul fiind impracticabil cu mașina.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Dej, unde condiția sa a fost stabilizată, acesta fiind apoi transferat la Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook