Un clujean a fost strivit de o placă de beton în timp ce făcea lucrări de construcție în propria casă. Omul este în stare gravă la spital

Un bărbat din localitatea clujeană Borșa a fost în această seară victima unui accident casnic deosebit de grav. În timp ce efectua niște lucrări de reamenajare în propria gospodărie, o placă de beton s-a prăbușit peste el.

Bărbatul a fost strivit de placa de beton

Omul a fost strivit și a rămas prins sub placa de beton, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a-l scoate. La accident s-au deplasat o autospecială de descarcerare, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al județului Cluj și unul SMURD. Ajunse la fata locului, acestea au constatat ca bărbatul avea multiple traumatisme, era în stare de conștiență, dar necooperant.

Echipajul din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca a intervenit pentru a sprijini echipajele medicale care acordau ajutor bărbatului.  

Bărbatul a primit asistență medicală de urgență la fața locului. El a fost apoi transportat la spital în stare critică, pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Comentarii Facebook