Un clujean a căzut cu căruța într-un șanț de 2 metri, săpat în mijlocul drumului. Calul a rămas împotmolit VIDEO



Un clujean aproape a fost strivit de căruțăruță, joi seară, pe strada Perlelor din Viile Dejului, după ce ajuns într-un șanț foarte adânc, lăsat neastupat.

Dupa ce zilele trecute o femeie cu un copil in varsta de un an pe care il tinea in brate a cazut intr-unul dintre aceste santuri, iar joi dupa-masa masina unui locuitor a ramas impotmolita pe strada, aseara, un carutas s-a rasturnat cu atelajul tras de un cal in santul din mijlocul strazii. Norocul barbatului a fost ca a reusit sa sara din caruta, astfel incat nu a fost prins sub atelaj. Calul insa, a ramas impotmolit in santul adanc de doi metri, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a-l scoate, scrie dejeanul.ro.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare a pompierilor, însă aceștia au fost nevoiți să avanseze pe jos, autospeciala neputând intra pe strada respectivă.

Pompierii s-au chinuit, cu picioarele până la genunchi în noroi, să scoată calul din șanț, reușind să îl tragă cu mai multe funghii și furtune.

Operatiunea acestora a fost insa ingreunata si de carutasul care se afla in stare de ebrietate. Bărbatul le-a spus pompierilor ca se intocea cu caruta de la o cabana pe care o are in capatul strazii si urma sa ocoleasca santurile respective printr-o gradina. Din cauza intunericului insa, nu a vazut locul in care a inceput santul, iar calul a cazut in el, tragand mai apoi si caruta.

 

ATENȚIE! Videoclipul conține limbaj licențios

 

 

 



Comentarii Facebook