Un camion a derapat pe DN1 E60, în apropierea localității Șaula! Doi șoferi străini, implicați în accident, o mașină e făcută praf - FOTO


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Șaula și Izvorul Crișului. 

„La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Două persoane sunt consultate de către echipajul SAJ, care, conform primelor date, prezintă afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

---------------

UPDATE

În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

„La data de 30 august a.c., în jurul orei 15.30, pe DN1 E60, în apropierea localității Șaula a fost înregistrat un eveniment rutier, produs între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă).

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 37 de ani, cetățean bulgar, care conducea autoturismul înspre Oradea, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus din sensul opus de către un bărbat de 30 de ani, cetățean polonez”, anunță IPJ Cluj.

s2.jpeg

Comentarii Facebook