Un bulgar a dat o țeapă de 2.500 de euro la o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca

 

Un bulgar a înșelat-o pe angajata unei case de schimb valutar din Cluj-Napoca. 

 

În 17 mai, la ora 13:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de o angajată a unei case de schimb valutar că ar fi fost înşelată în contexul efectuării unei tranzacţii.

 

Un bărbat s-a prezentat la o casă de schimb valutar de pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a  schimba 5.000 de euro în suma echivalentă în moneda naţională.

 

Acesta ar fi profitat de neatenţia angajatei şi ar fi înşelat-o cu 2.500 de euro, fapt constatat de femeie după ce bărbatul ar fi părăsit unitatea economică.

 

Polițiștii au reușit să identifice mașina cu care circula cel care a profitat de neateția agajatei de la casa de schimb valutar, pe raza localităţii Negreni, însoţiţ de un alt bărbat.

 

Procedându-se la legitimarea conducătorului autoturismului şi a pasagerului, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni bulgari în vârstă de 47, respectiv de 49 de ani.

 

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

 

În cauză, se efectuează cercetări faţă de bărbatul de 47 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, faptă prevăzută de art. 244 alin. 1 din Codul penal.      

 

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 11.012 lei, echivalentul a 2500 euro şi a fost recuperat integral de către poliţişti”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Comentarii Facebook