Un bombardier din Ialomița s-a crezut ninja la Cluj! A distrus roțile unui camion într-o benzinărie și a fugit de poliție - VIDEO


Un bărbat din Ialomița a fost reținut și plasat sub control judiciar, după un scandal monstru într-o benzinărie din Huedin, județul Cluj.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Marți, 3 octombrie, bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la aceeași dată, polițiștii au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană într-o stație de carburanți din orașul Huedin, unde un bărbat ar fi împuns cu un obiect ascuțit pneurile unui autocamion.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe bărbat în trafic, la volanul unui autoturism.

Acesta și-a continuat deplasarea, nerespectând indicațiile polițiștilor. Echipajul rutier l-a urmărit aproximativ 2 km, iar la ieșirea din oraș bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă.

A fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, stabilindu-se ulterior că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, în contextul săvârșirii unei alte infracțiuni la regimul rutier.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

De asemenea, a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării existenței în organism de substanțe psihoactive.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii Facebook