Un bombardier calcă în picioare un monument emblematic al Clujului: ”Mai fă-le lucruri frumoase, ca să aibă ei pe ce sa își steargă picioarele!” - VIDEO


Un bombardier în devenire al Clujului s-a filmat când călca în picioare noul punct de atracție al Clujului, zona de belvedere de la Turnul Pompierilor. 

În locul de unde turiștii admiră panorama orașului a fost amplasată și o machetă din bronz cu harta Clujului, pentru ca oamenii să înțeleagă mai bine unde se află și ce văd în zare. Ei bine, acest bombardier s-a urcat cu picioarele pe placheta de bronz, pentru a dansa și a arăta că nu-i pasă de nimic.

Mai fă-le Boc lucruri frumoase, ca să aibă ei pe ce sa își steargă picioarele”, a comentat un clujean indignat. 

----------------

UPDATE

Conform Legii 422/2001, articolul 55, paragraf 1 „Desfiinţarea neautorizată, distrugerea parţială sau totală, exproprierea fără avizul Ministerului Culturii şi Cultelor, degradarea, precum şi profanarea monumentelor istorice constituie infracţiuni şi se sancţionează conform legii”.

Contravenţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) se sancţionează cu amendă de la 30.000.000 lei la 70.000.000 lei, iar cele menţionate la alin. (1) lit. b), c) şi d) se sancţionează cu amendă de la 25.000.000 lei la 50.000.000 lei”, este precizat in legea 422/2001.



Comentarii Facebook