Un BMW Seria 7 a făcut prăpăd în Gheorgheni și a fost prins cu ajutorul șoferilor, mai repede ca poliția


Șoferul unui BMW a lovit două mașini în Gheorgheni și era să accidenteze doi pietoni. Conducătorul auto a dispărut, iar apoi șoferii s-au coordonat pe Facebook și l-au depistat. 

Pe strada Bistriței, un BMW seria 7 negru condus de un tânăr a lovit două mașini, era să accidenteze doi pietoni și a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat la 21:51.

Dacă cineva a văzut o astfel de mașină avariată în acest interval de timp, apreciez dacă ar comenta numărul de înmatriculare”, a scris un șofer pe Info Trafic jud. Cluj.

Alți clujeni au început să dea informații, acționând mai repede ca poliția. ”A ieșit de pe Bistritei si a luat-o înspre Cipariu! E un Bmw seria 7, negru!”, a comentat cineva. ”L-am văzut la ora 22:30 pe str Alverna. Era un BMW seria 7 negru avariat grav în partea din fata. Șoferul era un bărbat”, a adăugat altcineva. 

Un alt clujean a dat chiar adresa exactă, ceea ce l-a făcut pe vitezomanul cu BMW să îl contacteze pe unul dintre șoferii a cărui mașină a fost lovită. Accidentul a fost soluționat cu înțelegere amiabilă.

Incidentul este unul școală și arată solidaritatea cluejană.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook