Un BMW a făcut PRAF la Bonțida alte trei mașini! Șoferul era beat. Pagubele sunt enorme - VIDEO

 

La data de 19 decembrie a.c., ora 22:24, pe raza comunei Bonţida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane şi avarierea a patru autovehicule.

 

Un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, conducea un autovehicul pe strada Gării din Bonţida, înspre Gădălin. În acest context, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autobuz condus regulamentar de către un bărbat de 34 ani, din Mintiu-Gherlii.

 

În urma impactului, autobuzul a fost proiectat în două autovehicule parcate în afara carosabilului.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi conducători auto şi avarierea a patru autovehicule. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 70.000 de lei”, precizează IPJ Cluj.

 

---------------- 

Șoferul unui BMW a produs un accident de circulație în Bonțida, soldat cu pagube de 70.000 de lei. 

 

Patru autovehicule au fost avariate în accidentul produs vineri seara, în jurul orei 22.30, pe raza comunei Bonțida. Șoferul BMW -ului era băut și a lovit un autobuz care circula din sens opus, scrie Gherla Info.

 

O roată a autobuzului a fost ruptă, iar autovehiculul scapat de sub control s-a oprit intr-un cap de tir, aflat pe marginea drumului. Acesta a fost impins intr-un alt autovehicul, oprit in afara carosabilului.

 

În BMW se aflau mai mulți tineri, iar șoferul de 54 de ani avea o alcoolemie de 0.98 mg/l alcool pur în aerul respirat. Acesta a fost dus la UPU Cluj în stare gravă.

 

Autubuzul implicat in accident aparține unei firme din Sic, care transporta oameni la munca.

 

Șoferul BMW -ului este domiciliat in Cluj-Napoca și circula prin Bontida, pe strada Garii, spre Gadalin. El a intrat pe contrasens și a lovit autobuzul, care a fost proiectat în capul de tir, stationat pe marginea drumului. Un alt autoturism Renault a fost avariat.

 

Pagubele sunt estimate la 70.000 de lei.



Comentarii Facebook