Un biciclist din Florești le face ”amețite” pe mamele care plimbă căruciorul pe pista de bicicliști. Ce replică genială a primit


Un biciclist din Florești s-a legat de mămicile care se plimbă cu căruciorul pe noua pistă de biciclete, de pe strada Eroilor. 

În atenția tuturor ametitelor care se plimba cu caruciorul pe pista de biciclete: PISTA DE BICICLETE NU NE PENTRU CARUCIOARE CU COPII!!!!! Se vine în viteză și dacă sunteți lovite, tot voi sunteți victime”, a punctat biciclistul pe un ton nepotrivit.

Mămicile au văzut rapid mesajul și i-au spus că tot ”o amețită de aia ți-a dat viață și ție...și tu la rândul tău vei fi cu o amețită, dacă va vrea Dumnezeu...așa că data viitoare când vrei sa spui ceva folosește cuvinte mai alese”. ”Dintr-o amețită ai ieșit și tu! Nu-ti e rușine? Educație de doi lei!”, a mai punctat altcineva.

Chiar și tăticii care împing cărucioarele s-au simțit atacați: ”Și eu sunt o ”amețită” cu căruciorul pe sfânta pista de biciclete, ocolind o mașină parcată pe trotuar. Am 2 metri și 120 de kg... Lăsând gluma la o parte, cum poți să vorbești așa de o ființă umană, indiferent că e bărbat sau femeie, ce plimba un copil? Sunt curios cum mama dracului te suporți?”.

Oamenii i-au spus biciclistului și să circule mai încet. ”Pai du-te mai încet ca sunt și copii mici cu biciclete pe pista. Bun, ai dreptatea cu cărucior, dar dacă dai de copii de 3, 4, 5 ani cu bicicleta și tu faci pe Viteazul, cum e? Copilul mic nu știe merge ca un adult să își țină banda pe direcția lui de mers. Aia înseamnă ca pista e doar pentru adulți profesioniști?”, a mai completat un locuitor al comunei.

Comentarii Facebook