Un barbat s-a inecat in Somes, la iesire din comuna Apahida, in aceasta dupa-amiaza

Un barbat a fost luat de Somes in aceasta dupa-amiaza, in timp ce se afla sub podul de fier de la iesire din localitatea Apahida. Echipele de prim ajutor au fost in zona si l-au cautat zeci de minute.

Apelul telefonic care anunta faptul ca un barbat a fost luat de ape a fost primit in jurul orei 17.00 si echipele de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj au cautat posibila victima. Scafandrii nu au intrat in apa pentru ca debitul raului era prea mare si existau riscuri.

 

Reprezentantii ISU Cluj sustin ca echipele au fost retrase pentru ca barbatul nu a fost gasit si vor continua mai in aval pe Somes, spre municipiul Dej.

 

Pana in acest moment nu este cunoscuta identitatea barbatului disparut, dar politia discuta cu persoanele care au sunat la 112 pentru a afla mai multe amanunte. Este vorba despre o femeie si un barbat, care au povestit ca au vazut victima in mijlocul raului Somes, fara a putea spune daca era mort sau viu.

 

Martorii sustin ca au vazut un om in mijlocul raului, fara a putea spune daca a cazut in apa in zona podului de fier sau in amonte. Astfel ca, pompierii au ajuns la concluzia ca barbatul ar fi putut fi luat de ape in Cluj-Napoca. Cercetarile vor continua in aceasta seara.

Comentarii Facebook