Un bărbat, găsit fără viață într-un imobil din Dej. Clujeanul și-a luat viața, iar polițiștii încearcă să găsească motivul din spatele gestului


Un bărbat a fost găsit fără viață într-un imobil din municipiul Dej. Acesta și-ar fi luat singur viața, dar nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să justifice motivele pentru care a recurs la un astfel de gest. 

Luni, 30 ianuarie, în jurul orei 11:10, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință. Au fost alertate autoritățile, iar polițiștii clujeni au deschis o anchetă sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. 

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 11:10, Poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că într-un imobil situat în municipiu, a fost găsită o persoană decedată, spânzurată. În cadrul cercetărilor efectuate la respectiva locație a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Dej”, informează reprezentanții IPJ Cluj, notează dej24.ro

Oamenii legii efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest.


Comentarii Facebook