Un bărbat din Cluj-Napoca, beat și fără permis, a furat o mașină și a intrat cu ea într-un gard - FOTO


Un clujean în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, a furat o mașină și a făcut cu aceasta un accident. Individul era beat și nu avea permis. Totul s-a întâmplat, marți, 23 mai, pe strada Patriciu Barbu din Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 23 mai, bărbatul a condus un autoturism pe strada Patricu Barbu din Cluj-Napoca, unde, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și acroșând o conductă de gaz, transmite IPJ Cluj.

Arestare prev. 2.jpeg

În cadrul cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest i-a fost înregistrată concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi sustras autoturismul de pe strada Nădășel, din Cluj-Napoca, loc în care proprietarul l-ar fi parcat pentru a fi ulterior casat.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook