Gestul de neînțeles făcut de o mămică din Cluj: „A utilizat cardul în mai multe locații, dacă cineva o cunoaște, vă suntem recunoscători”-FOTO


O clujeancă a relatat o situație incredibilă prin care a trecut, după ce un membru a familiei sale și-a pierdut portofelul într-un magazin din oraș. Femeia spune că acesta a fost sustras chiar de o mămică, care era cu fetița sa în magazin și a preferat să nu-l predea autorităților, ci să folosească cardul pentru cumpărături.

Cele întâmplate au fost surprinse pe camera de supraveghere a magazinului. Clujeanca a publicat o poză cu femeia în cauză, în speranța că cineva o recunoaște, dar s-a adresat și autorităților. Pe lângă cardul bancar, în portofel se aflau și acte.

Bună mămici, vă rog dacă se poate să mă ajutați… un membru al familiei mele a pierdut în Selgros un portofel cu card, permis de conducere italian și alte bunuri. 

Prezint mai jos o poză a doamnei care a găsit acest portofel și în loc să îl ducă poliției sau măcar celor de la informații Selgros, a utilizat cardul în mai multe locații ( farmacie, fast food, etc) în zona Mărasti( Ira), mai exact în Groapa Mărăști. 

În urma mesajelor primite prin Bt Pay, am reușit să vedem unde a folosit cardul și am obținut o poză de la un loc unde a cumparat cu cardul (avem dovezi clare)... Aceasta este „doamna”, este o infractoare, un om fără bun simț. 

Informațiile sunt deja date organelor competente, dacă cineva o cunoaște si ne poate ajuta cu o informație, vă suntem recunoscători, aveți grijă cu astfel de persoane!”, a transmis clujeanca, pe un grup de Facebook.

nnono.jpg

Comentarii Facebook