Un bărbat cu un comportament „distructiv” a speriat oamenii în Turda. Un martor a sunat la 112, clujeanul a fost transportat la o unitate medicală


Noaptea trecută, polițiștii clujeni au fost sesizați la 112  despre faptul că o persoană, aflată în zona Teatrului Național din municipiul Turda ar fi încercat să-și provoace leziuni. Bărbatul din Cluj-Napoca i-a speriat pe martori după ce a încercat să-și provoace răni cu o lamă. 

„La data de 21 august a.c., în jurul orei 22.10, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că o persoană, aflată în zona Teatrului Național din municipiul Turda, și-ar fi provocat leziuni la nivelul membrelor superioare.

La fața locului, polițiștii au acordat sprijinul necesar echipajului medical, pentru ca bărbatul de 36 de ani, din Cluj-Napoca, să fie transportat la o unitate medicală, în vederea examinării și acordării îngrijirilor necesare”, transmite IPJ Cluj

Sursele Știri de Cluj spun că bărbatul le-ar fi mărturisit polițiștilor că se află sub tratament psihiatric, iar în acea zi nu și-ar fi luat pastilele prescrise. Ulterior, bărbatul din Cluj-Napoca  a fost transportat la o unitate de psihiatrie.

Comentarii Facebook